Lukitus

Turvallisuus on tunne, joka luo viihtyvyyttä. Hyvin suunniteltu, pitkäkestoinen ja varma lukitusratkaisu takaa turvallisuuden niin kodissa, taloyhtiössä kuin liiketiloissakin ja antaa mielenrauhaa. Kauttamme on saatavilla niin perinteisiä mekaanisia lukitusratkaisuja kuin joustavampia sähköisiä lukitusratkaisuja. Lukituksen valintaan vaikuttavat sekä kohde että valittu turvataso. Asiantuntijamme ovat apunasi sopivan lukitusratkaisun valinnassa!

Mekaaninen lukitus

Mekaaninen lukitus koostuu perinteisestä fyysisestä avaimesta ja on yksinkertainen tapa suojata kiinteistö, lisärakennukset sekä irtaimisto. Kauttamme on mahdollista saada mm. Abloyn ja Dormakaban -lukitusratkaisuja.

Turvalukko

Turvalukko/varmuuslukko asennetaan oveen käyttölukon lisäksi, jolloin nostetaan kodin tai kiinteistön murtosuojausta.  Tiesithän kuluttaja, että turvalukon asennustyöstä saa kotitalousvähennyksen? Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 250 euroa, omavastuuosuuden määrä on 100 euroa / vuosi / henkilö. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löytyy OmaVero -palvelusta. 
 

Sähköinen lukitus

Sähköinen lukitus on nykyaikainen ja joustava lukitusratkaisu. Sähköinen lukitusjärjestelmä sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa liikkuu paljon ihmisiä ja kulkuoikeuksia tarvitsee muuttaa usein. Kauttamme on mahdollista saada mm. Abloyn, iLOQin ja Dormakaban -sähköisiä lukitusratkaisuja.
 

 

Turvasuojaustehtäviä suorittaville liikkeillemme on myönnetty lain edellyttämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Lupa vaaditaan lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Lue lisää elinkeinoluvasta ja katso elinkeinoluvan haltijat: poliisi.fi


Kysy lisää!