Rikosilmoittimet

Rikosilmoitinjärjestelmä hälyttää, jos kiinteistöön yritetään murtautua luvattomasti tai kiinteistössä on muu omaisuutta uhkaava vaara, esimerkiksi vesivuoto tai lämpötila nousee normaalia korkeammaksi. Ilman kiinteistöön asennettuja ilmaisimia tällaiset vahingot voivat aiheuttaa merkittävää vahinkoa kiinteistölle ja liiketoiminnalle. 

Murtosuojausvalvonta tulee ilmaista selkeästi tarroin ja kyltein alueelle saavuttaessa. Tämä usein jo riittää ennaltaehkäisemään murtautumisia ja muuta ilkivalta.

Rikosilmoitinjärjestelmä on osa kiinteistöturvallisuuden kokonaisratkaisuja. Järjestelmään voidaan liittää myös kulunvalvonta ja kameravalvonta, jolloin kiinteistö on kokonaisvaltaisesti turvattu. 

Kauttamme saat mm.

  • Hälytysjärjestelmien suunnittelu ja asennus
  • Huolto ja kunnossapito
  • Päivitys
     

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Tiesithän kuluttaja, että kotitalousvähennyksen piiriin lasketaan kotitalouteen asennetun hälytysjärjestelmän asennustyö? Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2250 euroa, omavastuu on 100 euroa / vuosi / henkilö. Tarkemmat ohjeet ja hakuajat löytyvät OmaVero -palvelusta. 


Turvasuojaustehtäviä suorittaville liikkeillemme on myönnetty lain edellyttämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Lupa vaaditaan lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Lue lisää elinkeinoluvasta ja katso elinkeinoluvan haltijat: poliisi.fi


Kysy lisää!