AMSEC Partner -verkosto

Yli 70 liikettä, 61 paikkakuntaa ja yli 500 asiantuntijaa


AMSEC Partner -palveluverkostoon kuuluu yhteensä yli 70 itsenäistä lukkoliikettä ympäri Suomen. Verkosto on syntynyt AM Security Oy:n, Suomen suurimman turvallisuusalan tukun, yhteistyökumppaneiden ja jakeluverkoston yhteistyönä.

Avainlippu on merkki Suomalaisesta työstä

Tiesitkö että kotimaisen palvelun valitseminen on myös eettinen, ekologinen sekä vastuullinen valinta? Verkostolle on myönnetty käyttöönsä avainlippu syksyllä 2019. Haluamme tällä kertoa asiakkaillemme, että AMSEC Partner -palveluverkosto on 100% kotimaisessa omistuksessa. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on, että palvelu on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippuahakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Laatua ja ammattitaitoa

Palveluverkoston toiminta-ajatuksena on tarjota laadukkaita kiinteistöturvallisuuden asennus- ja huoltopalveluita sekä korkeatasoisia tuotteita. Lähes jokainen AMSEC Partner on Abloy- ja iLOQ-valtuutettu, mikä takaa laadukkaat tuotteet sekä osaamisen näiden tuotteiden asennuksessa ja myynnissä. Liikkeiden valikoimasta löytyy myös mm. Dormakaban ja Jablotronin-tuotteita. Valikoima vaihtelee liikkeittäin.

Elinkeinolupa

Jokaisella turvasuojaustehtäviä suorittavalla liikkeellä on lain vaatima turvallisuusalan elinkeinolupa, jonka myöntäjä on poliisihallitus. Tämä tarkoittaa mm. sähköisten ja mekaanisten lukitusjärjestelmien, murtohälytysjärjestelmien ja kulunvalvontajärjestelmien asentamista, korjaamista tai muokkaamista.


Etsi lähin Partneri

Laadukas palvelu

Tarjoamme aina laadukasta, henkilökohtaisa palvelua. Alan asiantuntijoina meillä on osaaminen, ja ammattitaito tarjota onnistuneita asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Sen minkä lupaamme,
toimitamme sovitusti.

Kattava tuotevalikoima

Liikkeistämme löytyy kattava, hinnaltaan kilpailukykyinen tuotevalikoima, jota täydennämme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tarvittaessa voimme täydentää valikoimaa Suomen suurimman turvallisuusalan tukun kautta.

Valtakunnallinen

Yli 70 lukkoliikkeen verkosto kattaa koko Suomen, jolloin pystymme tarjoaamaan laadultaan yhdenmukaista palvelua paikkakunnasta riippumatta.

Taattua turvallisuutta

Liikkeidemme henkilökunta päivittää jatkuvasti osaamistaan. Liikkeemme täyttävät alan vaaditut standardit ja laatujärjestelmät.